Notícies2017

Comunicat de la Comissio Permanent del Consell de Ciutat

27/09/2017

Consell de Ciutat

Des de la Comissió Permanent del Consell de Ciutat de Barcelona volem expressar el nostre rebuig i condemna als fets que estan succeint a Catalunya aquests dies, amb la vulneració repressiva i autoritària dels drets i les garanties més fonamentals.

Ara i en el futur, cal que imperi el bon sentit, el diàleg, la convivència, la dignitat de les persones i el respecte als principis bàsics de la democràcia.

Expressem també la nostra convicció que ens trobem davant d’un conflicte de naturalesa política i, per tant, només es podrà resoldre a través de canals i d’acords polítics i sense imposicions, sobre la base del diàleg serè i sincer sense condicions ni exclusions.

La democràcia, dret fonamental dels pobles, la llibertat d’expressió i els drets socials s’han de respectar sempre, sigui quin sigui el color polític, i estem sent testimonis d’una vulneració flagrant dels drets i llibertats fonamentals de les persones d’aquest país. Defensem la legitimitat moral de totes les opcions polítiques que es basin en el respecte de les persones i dels pobles.

Volem manifestar el nostre total suport a les institucions catalanes i la nostra condemna a aquestes accions que només busquen impedir l’exercici de la democràcia.

Per tot això i des del màxim respecte a la pluralitat volem fer costat a la voluntat majoritària del poble de Catalunya expressada de manera cívica, pacífica i democràtica.

Descarrega't el comunicat aquí

Subscriu-te al nostre e-butlletí