Si no visualitzes correctament aquest correu electrònic, fes clic aquí
Consell de Ciutat
Torn de paraula: Roser Vallhonesta Molins, Consell Ciutadà del Districte Horta-Guinardó
Com a membre del Consell de Ciutat, i com tants i tants altres ciutadans i ciutadanes, vaig tenir molts dubtes quan el 2004 es va crear aquest Consell, màxim òrgan consultiu i de participació ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona.
[Veure +]
NOTÍCIES
Avaluació de la segona etapa del Consell de Ciutat
La Fundació Desenvolupament Comunitari ha realitzat per encàrrec del Consell de Ciutat una avaluació de la darrera etapa del Consell de Ciutat, en concret del desenvolupament d'aquest òrgan de participació des de l'aprovació del document de Rol l'any 2008 fins al final del mandat al març de 2011.
[Veure +]
Consell de Ciutat
Homenatge a Maria José Vázquez
Més de 300 persones en l'acte de record i homenatge a Maria José Vázquez
El claustre del Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona va acollir el passat dissabte 14 de maig a la tarda, l'acte de record i homenatge que ECOM va organitzar per a Maria José Vázquez, la seva presidenta que va morir sobtadament el passat mes de febrer.
[Veure +]
Premis Barcelona Associació 2011
Lliurats els Premis Barcelona Associació 2011 al Saló de Cent
El passat 11 de maig, el jurat del XI Premi Barcelona Associació per a projectes de bones pràctiques de participació i foment de l'associacionisme va entregar el primer premi, dotat amb 9.000 €, al projecte "Sant Genís, el ressorgiment d'un poble" presentat per l'Associació de Veïns de Sant Genís dels Agudells.
[Veure +]
CALENDARI
28 de juny de 2011
Seminari: Alemanya, un país d'oportunitats per a les empreses catalanes
Del 4 al 22 de juliol de 2011
"Els Juliols" a la UB
Cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona
[Veure +]   [Veure +]
XARXA DE CONSELLS
Consell Municipal d'Immigració de Barcelona
Valoració del Pla de treball 2008-2011 del CMIB
El Consell Municipal d'Immigració de Barcelona (CMIB), creat l'any 1997 i que en l'actualitat el formen més de trenta entitats, va aprovar la valoració del seu pla de treball en el darrer Plenari del mes d'abril d'aquest any.
[Veure +]