Si no visualitzes correctament aquest correu electrònic, fes clic aquí
Consell de Ciutat
Torn de paraula: Berta Clemente, secretària del Consell de Ciutat
El Consell de Ciutat és el màxim òrgan participatiu de Barcelona. Aplega moltes associacions, ciutadans i ciutadanes, i té una funció important: vehicular les demandes de la ciutadania, treballar i emetre dictàmens sobre qüestions rellevants de la ciutat i ser capaç de proposar temes importants per Barcelona.
[Veure +]
NOTÍCIES
Trias es compromet a dotar de més poder el Consell de Ciutat
El passat 4 d'octubre es van reunir per primera vegada, en aquest mandat, el Consell de Ciutat, màxim òrgan consultiu i de participació de Barcelona. L'alcalde, Xavier Trias, ha deixat clar que vol potenciar el paper del Consell.
[Veure +]
Valoració del Plenari a la Permanent
El passat 18 d'octubre es va realitzar la darrera sessió mensual de la Comissió Permanent, on va participar per primer cop la nova secretària del Consell de Ciutat, la Sra. Berta Clemente.
[Veure +]
ECOM celebra el 40è aniversari
Aquest Scene Mob s'ha realitzat per commemorar el 40è aniversari d'ECOM. El seu objectiu és promoure la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat física.
[Veure +]
La síndica de greuges publicarà cada mes un butlletí per donar a conèixer la institució
La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, publicarà des d'aquest mes d'octubre un butlletí electrònic de periodicitat mensual per donar a conèixer la institució que encapçala.
[Veure +]

CALENDARI
9, 10 i 11 de novembre de 2011
II Congrés Europeu de Voluntariat
Organitza: Federació Catalana de Voluntariat Social
22 de novembre de 2011
Comissió Permanent
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19.00 h
[Veure +]   [Veure +]
XARXA DE CONSELLS
El CMAB valora la Mostra d'Associacions a la Permanent
La Comissió Permanent del Consell Municipal d'Associacions de Barcelona (CMAB), en la seva darrera sessió del 20 d'octubre, va valorar la Mostra d'Associacions en el marc de les festes de la Mercè d'enguany.
[Veure +]