Si no visualitzes correctament aquest correu electrònic, fes clic aquí
Consell de Ciutat
Torn de paraula: Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla i membre del Consell de Ciutat de l'apartat de persones d'especial rellevància
Una ciutat és una obra col·lectiva. La fem tots els qui hi vivim, aportant-hi cadascú el seu somni, el seu projecte personal i incorporant-hi la dimensió comuna on tots ens hem de considerar implicats. Viure a Barcelona és gaudir-ne, treballar-hi, estimar-la, sentir-la com a pròpia. Al batec tenaç, joiós i creatiu de Barcelona ressonen els batecs dels qui hi hem nascut o n'han fet casa seva.
[Veure +]
NOTÍCIES
Debat sobre l'agenda temàtica a la Permanent
En la darrera sessió de la comissió Permanent del mes de gener, es va debatre l'agenda de temes per treballar aquest any 2012, entre d'altres qüestions.
[Veure +]
Noves comissions de treball del Consell de Ciutat
Aquest mes de gener es posen en marxa les comissions de Racionalització dels òrgans de participació i del Reglament i dinamització dels plenaris.
[Veure +]
Més de 15 ciutats catalanes s'han dotat d'un Consell de Ciutat com a màxim òrgan de participació
Cornellà és el darrer municipi que tindrà un consell de ciutat, després d'aprovar a finals de l'any passat el reglament d'aquest òrgan de participació que iniciarà la seva activitat el 2012.
[Veure +]
La Síndica demana una targeta especial de transport per a les persones en risc d'exclusió
En el butlletí informatiu del mes de gener, la Síndica demana el mateix tracte que s'aplicarà als aturats (una bonificació del 50%) a d'altres col·lectius que només cobren prestacions no contributives o sense sostre.
[Veure +]

CALENDARI
De l’1 al 3 de febrer de 2012
III Congrés Europeu de Tecnologies de la Informació en l'Educació i en la Societat
13 de febrer de 2012
Assemblea general del Moviment Laic i Progressista (MLP)
 
[Veure +]   [Veure +]
XARXA DE CONSELLS
Sessió del Ple del Consell de la Cultura de Barcelona
El dimarts 20 de desembre va tenir lloc, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, la reunió del Ple del Consell de la Cultura de Barcelona, l'òrgan que recull l'aspecte més consultiu i assessor del Consell de la Cultura de Barcelona, un espai de diàleg entre el govern de la ciutat, els diversos sectors de la cultura i persones de reconeguda vàlua en l'àmbit de la cultura i les arts.
[Veure +]