Si no visualitzes correctament aquest correu electrònic, fes clic aquí
Consell de Ciutat
Segueix-nos a
Torn de paraula: Victòria Miquel i Martí - Representant del Consell d'Associacions de Barcelona
L'associacionisme de base, aquell que neix fruit del treball col·lectiu de diferents persones, activistes i voluntàries, solidàries totes elles, amb l'objectiu de canviar situacions de desigualtat social, cultural, econòmica, educativa, etc., va de la mà de la història de Barcelona i de tantes transformacions que ha viscut.
[Veure +]
NOTÍCIES
El Consell celebra el primer plenari del 2012
El passat 8 de maig va tenir lloc el primer plenari de l'any del Consell de Ciutat, presidit per l'alcalde i on es van aprovar sense cap vot en contra els dos dictàmens del PAM i la racionalització dels òrgans de participació.
[Veure +]
El Plenari del Consell de Ciutat homenatja a l'Antoni Navarro
En el plenari del 8 de maig es va retre homenatge al representant del Consell Assessor de la Gent Gran al màxim òrgan de participació de l'Ajuntament.
[Veure +]

Nova sessió de treball de la comissió de reglament
S'ha quedat per una darrera sessió per tancar els temes pendents de composició i donar el vistiplau final el proper mes de juny.
[Veure +]
Gairebé 26.000 persones han fet aportacions al PAM
Entre les prioritats dels participants, destaquen una major inversió en educació, la transparència de les dades del consistori i el suport als emprenedors i PIMES.
[Veure +]
Lliurament dels premis Barcelona Associacions
El lliurament del Premi Barcelona Associacions es va fer el passat 14 de maig i va comptar amb la presència de l'Alcalde Xavier Trias, Joaquim Forn Primer Tinent d'Alcalde i Carles Agustí Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme.
[Veure +]
CALENDARI
12 de juny de 2012
Jornada: Dret a l'habitatge: noves solucions, noves polítiques
Lloc: Auditori ONCE Barcelona
Hora: de 8.30 a 19.00 h
26 de juny de 2102
Comissió Permanent
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19 h
[Veure +]   [Veure +]
XARXA DE CONSELLS
L'alcalde de Barcelona rep els membres del Plenari del Consell Municipal de Gais, Lesbianes i Homes i Dones Transsexuals
La trobada ha tingut lloc al al Saló de Cròniques de l'Ajuntament amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra l'Homofòbia i Transfòbia.
[Veure +]
Pimec Comerç s'incorpora al CMIB
La sol·licitud d'entrada la va presentar l'Associació de Paisans de Zheijang de Catalunya i es va acordar l'admissió de Pimec Comerç per unanimitat de la comissió permanent del Consell Municipal d'Immigració de finals del mes de març.
[Veure +]