Si no visualitzes correctament aquest correu electrònic, fes clic aquí
Consell de Ciutat
Segueix-nos a
Torn de paraula: Joan Bordetas - Consell Ciutadà del Districte de l'Eixample
És evident que estem passant uns temps difícils, en gairebé tots els aspectes, que ens afecten de manera directa i indirecta: a la majoria se'ns demana que ens esforcem més, que pensem en el bé comú més que en l'individual, etcètera.
[Veure +]
NOTÍCIES
La Comissió Permanent de juny fa la valoració del passat plenari i acorda l'ordre del dia del proper
El 26 de juny es va fer la reunió mensual de la permanent, que va estar presidida pel comissionat de Participació, Carles Agustí. Es va tractar el tema de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) aprovada en el passat plenari del 8 de maig i que es presentarà com a declaració institucional del Plenari municipal del divendres 29 de juny.
[Veure +]
Llum verd a la tramitació del PAM
La Comissió de Presidència i Règim Interior ha aprovat inicialment el Programa d'Actuació Municipal 2012-2015. El document se sotmetrà a informació pública i es trametrà als districtes, abans de la seva aprovació definitiva en plenari, a l'octubre.
[Veure +]

La ILP per a la dació en pagament recull 200.000 signatures en dos mesos
En només dos mesos, el grup promotor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la dació en pagament retroactiva, la paralització dels desnonaments i el lloguer social ja ha recollit 200.000 signatures per aconseguir el canvi de la legislació hipotecària.
[Veure +]


Assemblea anual de la FCVS
El 2 de juny es va celebrar l'Assemblea anual de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), on es van repassar la gran quantitat d'activitats realitzades durant l'any 2011 i les línies estratègiques pel 2012.
[Veure +]
CALENDARI
9 de juliol de 2012
Plenari del Consell de Ciutat
Lloc: Saló de Cent
Hora: 19.00 h
24 de juliol de 2102
Comissió Permanent
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19 h
[Veure +]   [Veure +]
XARXA DE CONSELLS
Es presenta l'informe de la preinscripció del curs 2012-13 al CEMB
Aquest segon plenari de l'any del Consell Escolar Municipal de Barcelona (CEMB) va estar presidit pel regidor d'educació, Gerard Ardanuy.
[Veure +]