Si no visualitzes correctament aquest correu electrònic, fes clic aquí
Consell de Ciutat
Benvinguts a aquest nou espai de comunicació que neix amb l’objectiu de difondre l'activitat del Consell de Ciutat entre les ciutadanes i ciutadans. La gent de Barcelona està compromesa amb la seva ciutat i aquesta participació democràtica enriqueix les decisions polítiques i, a més, contribueix a establir una dinàmica positiva entre poders públics i ciutadania. Així, en el nostre nom i en el de totes les persones que formen part d’aquest Consell, saludem amb entusiasme aquesta nova acció i us animem a participar, mitjançant l’associacionisme, en el disseny de la Barcelona del futur.
Marta Cots i Alejandro Goñi, vicepresidents del Consell de Ciutat
[Veure +]
NOTÍCIES
El Consell de Ciutat estrena vídeo de presentació
Aquest mes us presentem el nou vídeo del Consell de Ciutat que ja teniu disponible al web del Consell. Aquest vídeo s'ha elaborat segons les accions previstes en el Pla de Comunicació amb l'objectiu d'explicar què és i què fa el Consell de Ciutat. [Veure +]
Vídeo
Plenari de l'estat de la ciutat
Celebrat el plenari de l'estat de la ciutat
El plenari té com a finalitat que les persones que integren el Consell de Ciutat facin un balanç i aportin propostes i reptes per al nou any en el marc de la millora de Barcelona.
[Veure +]
Assemblea de la FAVB
L'Assemblea de la FAVB tria una nova junta directiva
El dissabte 22 de gener la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) va realitzar l'Assemblea Extraordinària d'Eleccions al centre cívic de Fort Pienc.
[Veure +]
CALENDARI
2 de febrer de 2011
Comissió seguiment de PAM
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19.00 h
12 de febrer de 2011
Trobada 2n Congrés d'Associacions a Sants-Montjuïc
Organitza: Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta
[Veure +]   [Veure +]
XARXA DE CONSELLS
Comissió de la Carta de Ciutadania
El Consell de l'Habitatge Social de Barcelona demana la revisió de les lleis i normatives relacionades amb les execucions immobiliàries
El Plenari del Consell de l'Habitatge Social ratifica un acord en relació "als actuals procediments d'execucions hipotecaries i les modificacions legals perquè es contempli la dació del bé en pagament del deute".
[Veure +]