Consell de ciutat
Torn de paraula: Cristina Dacruz
Les meves inquietuds em van portar a formar part del Consell de Ciutat. En aquest cas, les meves inquietuds per Barcelona i per la seva gent. «Vols participar en les decisions que es prenen a la teva ciutat?», deia el fulletó. I això em va engrescar. És clar que ho vull!
[Veure +]
Notícies
La Comissió Permanent del Consell de Ciutat dona el vist i plau al reglament
La convocatòria del mes de març ha estat presidida pel comissionat de participació, Carles Agustí i s'ha presentat el nou president del Consell de la Joventut de Barcelona, Albert Claret.
[Veure +]
Nou president del Consell de la Joventut de Barcelona
Albert Claret, d'Acció Jove, ha estat escollit nou president del Consell de la Joventut de Barcelona en substitució de Pau Gonzàlez, del Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó.
[Veure +]
La Favb aprova el Pla de Treball 2013-14 i renova la Junta
La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (Favb) va celebrar la seva 41a assemblea general amb el lema "Combatem la crisi a peu de carrer".
[Veure +]
15è aniversari de l’Associació Consell de Cent
L'associació la formen avui 105 membres que tenen en comú haver estat regidors i regidores de Barcelona des de l'any 1979 fins al 2011.
[Veure +]
L’Ateneu Barcelonès aprova el pressupost 2013
Els socis de l’Ateneu Barcelonès es van reunir el 20 de març en Assemblea General Ordinària per aprovar el pressupost prevists per l’any 2013 i el balanç econòmic del 2012.
[Veure +]
Calendari
8 d'abril de 2013
Plenari del Consell de Ciutat
Lloc: Saló de Cent
Hora: 19 h
[Veure +]
11 d'abril de 2013
Comissió Permanent
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19 h
[Veure +]
XARXA DE CONSELLS
El CMAB fa la primera sessió de la permanent de l’any
El passat 7 de març es va fer la primera sessió de l'any de la Comissió Permanent del Consell Municipal d'Associacions de Barcelona (CMAB).
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona