Consell de ciutat
Torn de paraula: Albert Claret

Una ciutat com Barcelona, des de fa anys impulsora abrandada de la modernitat i oberta a la innovació, no pot oblidar el factor humà en els seus plans de millora urbana i desenvolupament social. I no parlem només de l'atenció a les persones, posant especial èmfasi en els col·lectius més vulnerables, sinó del factor humà com a nervi essencial de la democràcia, la convivència i el govern ciutadà, vehiculat a través de la participació directa a tots els nivells. Cal fomentar la implicació ciutadana en els assumptes de la ciutat, a través dels consells de barri i de districte, desplegant la pràctica de la consulta sobre temes d'especial importància i donant suport i fomentant el ric teixit associatiu de què disposa Barcelona.

[Veure +]
Notícies
El Consell de Ciutat debat l'estat de la ciutat

El Consell de Ciutat, màxim òrgan de participació de Barcelona, va celebrar el segon plenari de l'any el passat 8 de juliol en una sessió en que es va presentar l'estat de la ciutat i que va ser presidida per l'alcalde.

[Veure +]
El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta arriba als 300 associats
El passat 17 de juny es va celebrar l'assemblea anual del Secretariat amb la presència de 67 entitats associades.
[Veure +]
El darrer número de la revista Papers tracta sobre l'impacte de la crisi
El nou número de la revista PAPERS, editada per l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona, fa una primera anàlisi de les dades de l'Enquesta de condicions de vida i hàbits de la població de Catalunya 2011.
[Veure +]
La Taula del Tercer Sector celebra la seva XXX Assemblea General
Es van abordar dos dels grans esdeveniments que tindran lloc a la tardor: la presentació de l'Anuari 2013 del tercer Sector Social i el IV Congrés.
[Veure +]
El rector de la Universitat de Barcelona presenta les línies estratègiques al claustre
El Dr. Dídac Ramírez va fer balanç dels primers mesos del seu segon mandat durant l'informe fet públic el passat 15 de juliol en el Claustre ordinari.
[Veure +]
Calendari
21, 22 i 24 de setembre de 2013
18a Mostra d'Associacions de Barcelona (Mercè 2013)
Lloc: Plaça Catalunya
Hora: de 11 a 20 h
[Veure +]
9 d'octubre de 2013
Jornada: Cap a un nou model de governança
Lloc: IDEC. Balmes 132-134
Hora: de 9 a 14 i de 15.30 a 19 h
[Veure +]
Xarxa de consells
El CMAB fa la darrera permanent abans de les vacances d’estiu
El passat 11 de juliol es va fer la darrera permanent del Consell Municipal d'Associacions de Barcelona presidida pel Comissionat de Participació Ciutadana, Carles Agustí.
[Veure +]
Es constitueix el Consell Municipal de l'Esport
Està integrat per clubs i entitats esportives de la ciutat i té l'objectiu d'assessorar i participar en el disseny d'activitats d'àmbit esportiu a Barcelona.
[Veure +]
Presentat el Pla de Mobilitat 2013-2018 al Plenari del Pacte per la Mobilitat
El Pla de Mobilitat Urbana es va presentar el 2 de juliol al Saló de Cent i integra les 108 propostes presentades per les entitats del sector.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona