Consell de ciutat
S'aproven nous grups de treball a la darrera Comissió Permanent de 2013

El passat 27 de novembre es va fer la darrera sessió d'aquest any en la que es van aprovar tres nous grups de treball: model de ciutat, comerç i usos del temps i 10 anys del Consell de Ciutat.

[Veure +]
Notícies
Disponible el dictamen de Teixit associatiu i abordatge de la crisi
Ja està disponible en format pdf, i en aquest cas de forma excepcional en format paper, el document número 13 de la col·lecció de materials editats que genera el propi Consell de Ciutat.
[Veure +]
Primer plenari ordinari del Consell de Ciutat de l’Hospitalet
En aquesta sessió, es va constituir la Comissió Permanent del Consell de Ciutat que, presidida pel primer tinent d'alcalde, Francesc Josep Belver, tindrà com a objectiu garantir el funcionament àgil i dinàmic entre la celebració de les sessions del ple.
[Veure +]
El Consell de Ciutat crea la comissió de treball sobre la reforma de les normes de participació ciutadana
A finals de novembre ha iniciat la seva feina aquesta comissió de treball, formada per membres del Consell de Ciutat i del Consell Municipal d'Associacions de Barcelona (CMAB).
[Veure +]
Enric Fossas és escollit com a rector de la UPC
El professor Enric Fossas va ser proclamat, el passat 19 de novembre, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC), després de guanyar la segona volta de les eleccions celebrades el 13 de novembre.
[Veure +]
Assemblea i relleu al MLP
El passat 7 de novembre, el Moviment Laic i Progressista (MLP) va celebrar l'Assemblea General a la seu de l'Associació Rosa Sensat.
[Veure +]
Agenda
4 de desembre de 2013
Acte d'entrega dels Premis als mitjans de comunicació del CMBS
Lloc: Saló de Cent de l'Ajuntament
Hora: 17 h
[Veure +]
10 de desembre de 2013
Plenari Consell Municipal d'Assocacions de Barcelona
Lloc: Palau Macaya
Hora: 18.30 h
[Veure +]
Xarxa de consells
Nou butlletí digital del Consell Assessor de la Gent Gran
El butlletí forma part del Pla de Comunicació del CAGG resultat del procés de reflexió interna realitzat durant l'any 2012.
[Veure +]
Disponible la Memòria 2012-13 del Consell Municipal de Benestar Social
El document sintetitza l'activitat del Consell i el seguiment de les propostes realitzades pels diferents grups de treball durant el curs 2012-2013.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona