Consell de ciutat
Torn de paraula: Carme Servitje

En primer lloc voldria agrair l'oportunitat de poder-me expressar en aquest espai, quan sóc una de les darreres incorporacions al Consell de Ciutat. Hi participo en representació de l'Associació Consell de Cent, entitat formada pels que hem estat regidors i regidores d'aquesta ciutat des del primer Ajuntament democràtic l'any 1979.
L'objectiu de l'Associació és col·laborar amb els òrgans de govern de Barcelona i facilitar la participació dels exregidors i exregidores en els diferents projectes i activitats de la ciutat.

[Veure +]
Notícies
El Consell de Ciutat celebrarà 10 anys el 2014

El Consell de Ciutat es va constituir el 16 de març de 2004 amb el primer plenari, per aquest motiu el proper any es preparen diferents activitats per celebrar el desè aniversari de la creació del màxim òrgan de participació de l'Ajuntament de Barcelona.

[Veure +]
Nova sessió de treball de la comissió de treball de les propostes de canvi de les normes de participació i de funcionament dels districtes
El passat 18 de desembre es va fer la segona sessió de treball d'aquesta comissió conjunta entre el Consell de Ciutat i el Consell Municipal d'Associacions de Barcelona (CMAB).
[Veure +]
Barcelona: Capital Europea del Voluntariat 2014
Barcelona ha estat escollida Capital Europea del Voluntariat 2014. Les altres ciutats candidates a aquesta capitalitat eren: Laval i Rennes a França i Guimaraes a Portugal.
[Veure +]
Finalitza el IV Congrés del Tercer Sector
El IV Congrés del Tercer Sector Social va acabar el passat 28 de novembre amb la lectura del Manifest final que inclou les principals conclusions i propostes que s'han elaborat durant aquesta edició.
[Veure +]
Nou representant de la Federació Catalana de Voluntariat Social al Consell de Ciutat
Jesús Sánchez ha estat el candidat escollit i substitueix Anna de Eguia.
[Veure +]
Xarxa de consells
Es presenta la reforma del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat al seu plenari
El passat 2 de desembre es va celebrar el plenari del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat, presidit pel Tercer Tinent d'Alcalde, Antoni Vives, i va comptar amb la presència del regidor de Medi ambient, Joan Puigdollers.
[Veure +]
Lliurats els Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació
El Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) va lliurar el passat dia 4 de desembre els Premis als Mitjans de Comunicació en un acte celebrat al Saló de Cent i presidit per la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona