Consell de ciutat
Torn de paraula: Coral Regí

Fa un any que formo part del Consell de Ciutat com a representant del Consell Escolar Municipal, òrgan de participació de diferents estaments i organitzacions educatives.
Barcelona és i ha estat una ciutat vinculada i compromesa amb el món de l'educació, amb diferents propostes per facilitar la participació, com ara l’Agenda 21 Escolar, l’Audiència Pública o el Pregó de la Laia, entre d’altres. Aquestes iniciatives comporten el compromís de la ciutat amb l’escola i de l’escola amb la ciutat, afavorint la formació dels nois i noies de Barcelona com a ciutadans compromesos que estimen i senten aquest compromís envers la seva ciutat.

[Veure +]
Notícies
Suport a la inciativa de la PAH de sancionar pisos desocupats

El Consell de Ciutat presenta una declaració en suport de la moció impulsada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca per a la sanció dels immobles permanentment desocupats propietat d'entitats financeres.

[Veure +]
Tercera sessió de treball de la comissió de normes de participació i funcionament dels districtes
La comissió de treball mixta entre el Consell de Ciutat i el Consell Municipal d'Associacions de Barcelona (CMAB) per elaborar un dictamen i facilitar eines de debat als òrgans de participació municipal i associacions de la ciutat es va reunir el passat 16 de gener.
[Veure +]
Celebrada la primera Permanent de l'any del Consell de Ciutat
La sessió mensual de la Comissió Permanent del Consell de Ciutat va tenir lloc el passat 16 de gener a la seu del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) a l'Espai la Fontana.
[Veure +]
Publicada la Memòria 2012-2013 de la UB
La Universitat de Barcelona acaba de publicar la Memòria del curs acadèmic 2012-2013, que reflecteix les activitats més destacades i les principals dades de la institució.
[Veure +]
La Síndica de Greuges inicia un nou projecte per conèixer els problemes dels barris de Barcelona
La Síndica, Assumpció Vilà, ha iniciat en el darrer trimestre de 2013, el projecte "A peu pels barris de Barcelona", a través del qual vol conèixer de prop els problemes de la ciutadania i traslladar-los a l'Ajuntament.
[Veure +]
Agenda
05 de febrer de 2014
Comissió Normes de participació ciutadana
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19 h
[Veure +]
26 de febrer de 2014
Comissió Permanent
Lloc: Sala Consolat de Mar
Hora: 19 h
[Veure +]
Xarxa de Consells
Disponible el catàleg d'entitats del CMIB
El catàleg està format per fitxes que recullen sintèticament la finalitat de cada entitat, a qui s'adreça i què fan. Una eina útil per conèixer a les 51 entitats del consell.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona