Consell de ciutat
Torn de paraula: Enric Estrenjer

Vaig tenir molt clar que volia participar al màxim en la cogovernança de la ciutat des de la visió d'un ciutadà individual de Registre Ciutadà.

Sembla que fos ahir, però ja han passat deu anys! El 2004 vaig llegir a les pàgines salmó de La Vanguardia que s'anava a constituir el Consell de Ciutat, i demanaven que la gent s'apuntés per internet al nou Registre Ciutadà. Així, doncs, també hi havia oportunitats per als ciutadans individuals.

[Veure +]
Notícies
La Comissió Permanent celebra la sessió de juny a la casa de la Seda

La Permanent del Consell de Ciutat es va reunir el 10 de juny a la Casa de la Seda, seu del Col·legi d'Art Major de la Seda, institució de la que forma part Enric Estenjer, representant del Consell de Ciutat de l'àmbit del Registre ciutadà.

[Veure +]
El grup de treball de l'estat de la ciutat inicia el debat sobre el procediment dels pressupostos 2015
La sessió del grup de treball va comptar amb els responsables tècnics dels pressupostos i ordenances fiscals i va tenir lloc al Centre Cívic de Cotxeres de Sants el passat 18 de juny.
[Veure +]
El Secretariat de Sants Hostafrancs i la Bordeta supera les 300 entitats associades
El passat 17 de juny es va celebrar l'assemblea general ordinària del Secretariat, en què es va presentar l'informe de gestió del 2013 i el pla de treball pel 2014.
[Veure +]
La UB obrirà un procés participatiu de la seva proposta de reforma organitzativa
La Universitat de Barcelona vol iniciar una reforma de les seves estructures, acadèmiques i administratives, amb l'objectiu de modernitzar-ne i millorar-ne el funcionament.
[Veure +]
La revista Carrer dedica el seu darrer dossier central al Zoo
El número bimensual que ha sortit el mes de juny, dedica el seu dossier central al zoo de Barcelona i el debat que generen aquestes instal·lacions.
[Veure +]
Calendari
8 de juliol de 2014
Acte d'entrega i sopar solidari dels 27ns Premis Pimes 2014
Lloc: Palau de Congressos de Catalunya
Hora: 20 h
[Veure +]
15 de juliol de 2014
Acte institucional dels 10 anys del Consell de Ciutat
Lloc: Saló de Cent
Hora: 18.30 h
[Veure +]
XARXA DE CONSELLS
Iniciat el termini per presentar els treballs pels Premis del Consell Municipal de Benestar Social als mitjans de comunicació
El certamen està dotat amb un premi de 5.000 euros per cada modalitat. El termini de presentació dels treballs finalitzarà al setembre.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona