Consell de ciutat
Torn de paraula: Carme Blasi

D'aquell març del 2004 recordo les expectatives, l'entusiasme, la complicitat i, sobretot, les ganes de demostrar als més escèptics que aquest Consell seria de llarg recorregut. Iniciar un projecte com aquest és una de les feines més gratificants que es poden dur a terme.

Deu anys desprès, el Consell de Ciutat pot demostrar que ha passat els exàmens amb nota i que té un currículum engrescador.

[Veure +]
Notícies
Celebrat l'acte institucional dels 10 anys del Consell de Ciutat

El passat 15 de juliol es va fer l'acte central del 10è aniversari del màxim òrgan de participació de l'Ajuntament de Barcelona amb l'assistència de moltes persones que formen o han format part del Consell de Ciutat.

[Veure +]
Editat el llibre commemoratiu dels 10 anys del Consell de Ciutat
Ja està editat el llibre dels 10 anys que recull les salutacions dels tres alcaldes que han presidit aquest òrgan de participació.
[Veure +]
El Consell de Ciutat es visibilitza als carrers de Barcelona
Des del 15 de juliol diversos carrers de Barcelona llueixen banderoles per celebrar els 10 anys del màxim òrgan de participació de l'Ajuntament de Barcelona.
[Veure +]
El Consell Consultiu de BTV valora els candidats al Consell d'Administració
En una sessió del Consell Consultiu i Assessor de BTV, una de les comissions del Consell de Ciutat, sota la presidència de Neus Bonet, Degana del Col·legi de periodistes, es va analitzar el mèrit, idoneïtat i capacitat dels cinc candidats a formar part del Consell d'Administració.
[Veure +]
Calendari
19 de setembre de 2014
Comissió Permanent Consell de Ciutat
Lloc: Sala Consolat de Mar
Hora: 19 h
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona