Consell de ciutat
Torn de paraula: Sra. Berta Clemente Net

El Consell aplega entitats de molts sectors diferents i persones molt diverses. En aquesta complexitat rau la seva rellevància.

[Veure +]
Notícies
Dia Internacional contra la pobresa

El passat 17 d'octubre, la Taula del Tercer Sector i la Fede.cat (Organitzacions per a la Justícia Global) va organitzar, per quart any consecutiu, l'acte institucional del Dia Internacional Contra la pobresa.

[Veure +]
Nova sessió del grup de treball de l'Estat de la ciutat
El passat dia 13 d'octubre va tenir lloc una sessió del grup de treball de l'Estat de la ciutat, aquesta vegada a la Seu de la UGT.
[Veure +]
Nou projecte per ajudar a trobar feina a persones amb discapacitat física
ECOM, en col·laboració amb l'Ajuntament, ha posat en marxa el Servei d'integració Laboral "SIL ECOM Barcelona", amb l'objectiu de donar un servei de proximitat a les persones amb discapacitat física que estan en situació de recerca de feina.
[Veure +]
XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores
El XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores tindrà lloc del 13 al 16 de novembre de 2014 a Barcelona, coincidint amb el vintè aniversari de la constitució de l'Associació, de la qual Barcelona ha exercit la presidència des que es va crear.
[Veure +]
Xarxa de Consells
Trobada d'Entitats del Consell Municipal d'Immigració de Barcelona al Moll de la Barceloneta
El Consell Municipal d’Immigració de Barcelona celebrarà el proper diumenge dia 19 d'octubre, com ja es habitual cada any, la trobada d'entitats del Consell Municipal d'Immigració de Barcelona (CMIB).
[Veure +]
El CMIB fa 67 propostes per a millorar les condicions legals de les persones en situació irregular i afavorir la seva integració social
La presentació de l’informe va tenir lloc a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, que ha participat juntament amb un grup d’experts en la matèria en la redacció de les propostes presentades pel Consell Municipal d’Immigració.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona