Consell de ciutat
Torn de paraula: Mª Pilar Medrano

Aquest any m'estreno al Consell de Ciutat com a representant del Consell Municipal de Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI) de Barcelona. És per a mi un honor poder formar part d'aquest òrgan consultiu pel que sento un gran respecte.

[Veure +]
Notícies
Balanç de l’activitat del Consell de Ciutat l’any 2014

Aquest any el Consell de Ciutat ha tingut una forta activitat, a banda de les celebracions del 10è aniversari que van tenir el seu moment àlgid amb l'acte del passat 15 de juliol.

[Veure +]
El Consell de Ciutat fa un Plenari Extraordinari de pressupostos al Born
El Plenari era una convocatòria extraordinària per aprovar el dictamen de Pressupost 2015 i va estar presidit pel Primer Tinent d'Alcalde Im. Sr. Joaquim Forn i va comptar amb l'Assistència de la Segona Tinent d'Alcalde Ima. Sra. Sònia Recasens.
[Veure +]
La Taula impulsa la Fundació Hàbitat3, gestora d’Habitatge Social del Tercer Sector Social de Catalunya
Es presenta com una eina més en l'àmbit de la gestió social d'habitatges, assumida des de l'àmbit no lucratiu i amb vocació de concertació amb el sector públic.
[Veure +]
Aprovat el pressupost per al 2015
El Consell Plenari ha aprovat definitivament el pressupost de Barcelona per l'any 2015, uns comptes xifrats en 2.550,6 milions d'euros i que posen el focus a atendre les persones.
[Veure +]
Commemoració del Dia Mundial de la SIDA
El Comitè 1r de Desembre (C1D), la plataforma unitària d'ONG-SIDA de Catalunya, va celebrar el Dia Mundial de la SIDA amb activitats arreu de la ciutat.
[Veure +]
Xarxa de Consells
6è Premi Consell Municipal d'Immigració de Barcelona
L'objectiu d'aquest premi és reconèixer públicament la feina duta a terme per una entitat o un projecte en l'àmbit de la immigració.
[Veure +]
Calendari
27 de gener de 2015
Comissió Permanent
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19 h
[Veure +]
24 de febrer de 2015
Comissió Permanent
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19 h
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona