Consell de ciutat
Torn de paraula: Núria Galan

Amb la creació del consell de ciutat es dibuixava un espai singular de confluència de sensibilitats diverses del món associatiu, institucions, partits polítics i representats de consells que posava l’accent en Barcelona i interpel·lava al govern de la ciutat. “Entre la ciutadania i el govern”, l’equilibri passava pels torns de paraula a la ciutat, i el Consell era, almenys sobre el paper, el més rellevant dels òrgans consultius per expressar-se sobre què vol dir la ciutat i com pot ser més justa pels seus ciutadans.

[Veure +]
Notícies
Primera reunió de l'any de la Comissió Permament

La Comissió Permanent del Consell de Ciutat va debatre sobre la renovació del Consell i la possibilitat d'incorporar mecanismes electrònics en el procés de votació, també es va parlar de la convocatòria del Consell Consultiu i Assessor de BTV.

[Veure +]
Nova guia d'autoavaluació de la transparència per a entitats socials
Ha estat elaborada per la UAB amb la participació de nombroses federacions i entitats de la Taula del Tercer Sector.
[Veure +]
IV Convenció 'Les veus de les persones grans'
El Consell Assessor de la Gent Gran organitza els dies 3 i 4 de febrer, en el marc del Pla Municipal de les Persones Grans 2013-16, la IV Convenció "Les veus de les persones grans".
[Veure +]
L’Eix Comercial Sants-Les Corts aposta per donar visibilitat a internet als seus comerços
Els representants de 18 entitats comercials han signat un conveni a través del qual Barcelona posicionarà el comerç de proximitat a Google per guanyar visibilitat i competitivitat.
[Veure +]
Construïm Vincles
Amb l'objectiu de presentar i donar a conèixer el projecte Vincles BCN, l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona realitzarà les Jornades "Construïm Vincles" els dies 5 i 6 de febrer a la Sala Moragues del Born.
[Veure +]
Calendari
05 de febrer de 2015
Jornades 'Construint Vincles'
Lloc: Sala Moragues del Born Centre Cultural
Horaris: 5 de febrer (de 10 a 14 h) i 6 de febrer (de 16 a 20 h)
[Veure +]
24 de febrer de 2015
Comissió Permanent
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: 19 h
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona