Consell de ciutat
Torn de paraula: Maria Hernández i Huguet

La joventut d’aquesta ciutat hem crescut activistes. Hem mamat la participació social en tots i cadascun dels àmbits de la vida i assumim que quan una cosa no ens agrada, toca fer una passa endavant i canviar-la. I és per això que un Consell de Ciutat que atorga a representants de tots els sectors de la ciutat la capacitat d’analitzar les polítiques municipals i formular suggeriments de millora, proposicions i dictàmens, sona molt bé.

[Veure +]
Notícies
Celebrat el darrer plenari del Consell de Ciutat d'aquest mandat

El passat 14 d'abril va tenir lloc el darrer plenari del mandat 2012-2015 en el que es va donar la benvinguda a Maria Hernández com a nova vice-presidenta del Consell de Ciutat.

[Veure +]
Un 42% de la ciutadania participa en associacions
El passat 9 d’abril es va presentar al Palau Macaya el Panoràmic de les Associacions de Barcelona, la primera recerca transversal sobre l’estat i l’evolució del teixit associatiu de Barcelona, a nivell de ciutat i per districtes.
[Veure +]
L’Acord Ciutadà per a una Barcelona Inclusiva fixa els nous objectius
L'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva ha celebrat la seva jornada anual a la que hi van assistir més de 200 persones, membres de les gairebé 600 entitats que el composen, entre els quals es troba l'Ajuntament i organitzacions del tercer sector, col·legis professionals, universitats, sindicats
[Veure +]
Dia Internacional del Poble Gitano: un dia per trencar etiquetes
El Dia Internacional del Poble Gitano es va celebrar el passat 8 d'abril. Aquesta data commemora el Congrés Mundial Gitano celebrat a Londres l'any 1971, en el que es van instituir la bandera i l'himne gitano.
[Veure +]
Arriba la 20a edició de la Mostra d'Associacions de Barcelona
La propera edició de la Mostra d'Associacions de Barcelona se celebrarà els dies 19, 20 i 24 de setembre en el marc de les Festes de la Mercè.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona