Consell de ciutat
Torn de paraula: Mercè Torres

Ser membre del Consell de Ciutat, és un gran honor des del punt de vista personal. Com a persona que m'estimo la meva ciutat, participar en el màxim òrgan consultiu de l’Ajuntament de Barcelona, em fa sentir el gran orgull de viure en un trosset de mon, on la "Participació" ciutadana es tant i tant important. Deixeu-me explicar que, ho faig a més, com a representant del Consell Municipal de Benestar Social, del que sóc Vicepresidenta 1ª i, a la vegada, en formo part del mateix perquè sóc membre de Creu Roja.

[Veure +]
Notícies
Entrevista a Javier Bonomi

Javier Bonomi, vicepresident del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona i president de la Fedelatina, Elisabet Ureña, jurista de Càritas Diocesana de Barcelona i Silvia Serra, secretaria del CMIB han estat entrevistats com a participants en l'elaboració de les “Les 67 propostes del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona”.

[Veure +]
Ferran Adrià, Minoria Absoluta i Josep Cuní omplen el Liceu de somriures en favor del Casal dels Infants
La Fàbrica de menjar solidari dóna el tret de sortida a la campanya #SócSomriure per aconseguir 500 voluntaris per les activitats d'estiu del Casal dels Infants.
[Veure +]
Publicada la resolució definitiva de les subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per a l'any 2015
El passat 18 de maig s'ha publicat la resolució definitiva de la Convocatòria de Subvencions per Activitats, Projectes i Serveis de Districte i de Ciutat per l'any 2015 al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).
[Veure +]
Disponible el primer informe Panoràmic de les Associacions de Barcelona
Panoràmic de les Associacions de Barcelona és la primera recerca transversal sobre l'estat i l'evolució del conjunt del teixit associatiu de la ciutat, que inclou dades tant a nivell de ciutat com per districtes.
[Veure +]
Més esforços contra la pobresa i les desigualtats
La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya va presentar la setmana passada a l'alcalde Xavier Trias, el document "Més esforços contra la pobresa i les desigualtats'" format per 8 blocs que inclouen 60 propostes.
[Veure +]
CALENDARI
10 de juny de 2015
XXI Fòrum Primavera de les Associacions: Societat i felicitat: L’empremta associativa en les persones i les comunitats
Lloc: Museu d'Història de Catalunya (Pl. de Pau Vila, 3)
Hora: de 18 a 20.30 h
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona