Consell de ciutat
Torn de paraula: Carme Panchón

Agraeixo l’oportunitat de poder compartir en aquest espai algunes reflexions i propostes al voltant de l’educació, les desigualtats i els problemes que, al seu torn, poden derivar en situacions d’exclusió social. Aquestes reflexions sorgeixen de la revisió i de la implicació en diverses recerques i informes sobre la situació de crisi i les seves repercussions en la societat, amb major incidència en els col·lectius més vulnerabilitzats.

[Veure +]
Notícies
El nou Govern municipal ja està en marxa

El passat 12 de juny va prendre possessió la nova alcaldessa, Ada Colau.

[Veure +]
Balanç del fòrum Primavera de les Associacions
El 10 i 11 de juny va tenir lloc al Museu d'història de Catalunya el Fòrum de La Primavera de les Associacions, un espai de debat i d'intercanvi de coneixements i d'experiències a l'entorn de l'associacionisme.
[Veure +]
La Taula del Tercer Sector escull nou president i nova Junta Directiva
El proper dijous 16 de juliol tindrà lloc la XXXVIII Assemblea General de la Taula del Tercer Sector que, entre d'altres, servirà per renovar els membres de la Junta Directiva i escollir un nou president de la institució.
[Veure +]
PIMEC demana mesures per impulsar el creixement de les pimes i garantir el progrés econòmic
El darrer informe de l'Observatori de la PIMEC "Dimensió de la pime catalana. Condicionants del creixement empresarial i propostes d'actuació" analitza els factors que condicionen la dimensió de les empreses i proposa línies d'actuació.
[Veure +]
Un estudi de la UB i VidaCaixa alerta de la desprotecció d'autònoms i pimes enfront la jubilació
L'estudi, anomenat Emprèn la teva jubilació, adverteix de la vulnerabilitat de pimes i autònoms després de finalitzar la seva vida laboral.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona