Consell de ciutat
Torn de paraula: Guillem Espriu

Al llarg dels darrers 30 anys, la meva vida ha tingut una vinculació molt important amb els moviments associatius de la ciutat de Barcelona. Aquesta situació m’ha aportat una riquesa en formació i informació sobre la immensa diversitat d’entitats, associacions i projectes socials que hi ha i la necessitat que tenen tots ells de treballar transversalment per l’obtenció d’objectius comuns.

[Veure +]
Notícies
La nova Comissió Permanent es reuneix per primer cop

El passat dimecres 28 de setembre es va constituir la nova Comissió Permanent del Consell de Ciutat, que va estar presidida pel Comissionat de Participació Fernando Pindado.

[Veure +]
L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva ha celebrat el seu desè aniversari
El passat 27 de setembre va tenir lloc el desè aniversari de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva que té per objectiu avançar en drets socials i, així, construir la ciutat de forma més inclusiva i cohesionada.
[Veure +]
Maria Assumpció Vilà pren possessió del seu càrrec com a Síndica de Greuges
La presa de possessió de la Síndica de Greuges de Barcelona, que va tenir lloc el dia 5 de setembre al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, va rebre 150 assistents entre els quals es trobaven regidors, consellers, societat civil i síndics d’altres localitats.
[Veure +]
L’Ajuntament de Barcelona crea el web Pressupost Obert
El nou web Pressupost Obert, que està integrat dins el portal d’Estratègia i Finances, permet que el ciutadà conegui les dades pressupostàries generals i específiques del consistori.
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona