Consell de ciutat
Torn de paraula: Raquel Acinas

Estimo Barcelona. Si vaig acceptar formar part del Consell de Ciutat, va ser per aquest motiu, i perquè així podria aportar el meu granet de sorra a la millora de la meva ciutat.

[Veure +]
Notícies
El Consell de Ciutat ja disposa dels dos Vicepresidents

Tal i com es va acordar en la passada Comissió Permanent del 28 de setembre, ja s’ha resolt el nomenament dels dos Vice-presidents associatius.

[Veure +]
Arranca el grup de treball de Pressupostos i Ordenances Fiscals
El passat 18 d'octubre va començar aquest grup de treball, que es desenvoluparà al llarg del mes d'octubre i novembre. El grup està format per 11 persones dels diferents àmbits del Consell de Ciutat on també participen els dos vice-presidents del Consell de Ciutat.
[Veure +]
Celebració de les Jornades: De què parlem quan parlem de regular la Participació?
El passat 21 i 22 d’octubre L’Ajuntament de Barcelona va iniciar un procés de debat obert a entitats i ciutadania per revisar les Normes Reguladores de la Participació Ciutadana.
[Veure +]
Acte celebració del 25 è aniversari del Consell Assessor de la Gent Gran
El dia 1 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones Grans, va tenir lloc l’acte de commemoració dels 25 anys de la constitució del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona. En l’acte, que va estar presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Sra. Ada Colau, s’ha posat de manifest
[Veure +]
Oberta la convocatòria del Premi als Mitjans de Comunicació del Consell Municipal de Benestar Social
Totes les persones interessades a optar al Premi als Mitjans de Comunicació del Consell Municipal de Benestar Social ja hi poden presentar les seves obres periodístiques. La convocatòria del 2016 s’obre a treballs publicats, emesos o difosos entre l’1 de novembre de 2015 i el 30 d’octubre de 2016. L
[Veure +]
Calendari
3 de novembre de 2016
Comissió Permanent
Lloc: Sala Lluís Companys
Hora: de 19 h a 21 h
[Veure +]
14 de desembre de 2016
Plenari del Consell de Ciutat
Lloc: Saló de Cent
Hora: 19 h
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona