Consell de ciutat
Torn de paraula: Paz Cano

Fa poc més d'un any que se'm va proposar formar part del Consell de Ciutat. La veritat és que em vaig sentir molt afalagada i vaig acceptar sense cap dubte. Sóc filla de qui fou un antic regidor d'aquest Ajuntament i crec que aquesta opció d'intervindre donant veu a la ciutadania, a més de poder ajudar sobre el dia a dia de Barcelona, faria perdurar el seu record.

[Veure +]
Notícies
Declaració del plenari del Consell de Ciutat

Reunit el plenari extraordinari del Consell de Ciutat, en data 20 de novembre de 2017 s’ha aprovat la següent declaració:
- Rebutjar l’escalada repressiva dels darrers mesos i exigir l’excarceració immediata de Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i de la resta de presos polítics del govern de la Generalitat de Catalunya, els quals han actuat sempre pacífica i democràticament.

[Veure +]
Celebrat el Plenari extraordinari del Consell de Ciutat
A petició de la Comissió Permanent del Consell de Ciutat, el dia 20 de novembre es va realitzar la convocatòria d’un Plenari extraordinari al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
[Veure +]
Grup de Treball de Pressupostos Municipals i Ordenances Fiscals 2018
El passat 27 de novembre es va realitzar la darrera sessió presencial del grup de treball de pressupostos municipals i ordenances fiscals, 2018.
[Veure +]
CALENDARI
4 de desembre de 2017
Comissió Permanent
Hora: 18h
Lloc: Sala Modernista
[Veure +]
13 de desembre de 2017
Plenari del Consell de Ciutat
Hora: de 18h
Lloc: Saló de Cent
[Veure +]
11 de desembre de 2017
Grup de Comunicació i Visibilitat
Hora: 18h
Lloc: Sala Modernista, Ajuntament de Barcelona
[Veure +]
Ajuntament de Barcelona